Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

A horgolás rajzjelei és rövidítései Angolul US / UK és Magyarul

Nehezen igazodsz ki az angol nyelvű horgolási mintákon? Nem tudod pontosan melyik jel melyik rövidítésnek felel meg magyarul? Vagy csak szeretnél megfejteni egy angol nyelvű leírást? Összegyűjtöttem Neked az alapvető jeleket, rövidítéseket és azok rövid magyarázatát! Itt megtalálod az összes horgolási jel rajzi jelét és szöveges rövidítését, annak magyarázatát angolul, amerikai (US) és britt (UK) változatban, és annak magyar nyelvű megfelelőjét.

A táblázatban egy sorban található jel, rövidítések (UK/US/HU) és ehhez tartozó részletes magyarázatok (angol/amerikai/magyar) tartoznak össze, azaz jelentik ugyanazt.

  1. SYM / JEL : a horgolás rajzi jele / szimbóluma
  2. Angol zászló: a szabványos britt angol horgolási rövidítési kulcs (angolul: UK crochet terms) az adott jelhez kapcsolódva
  3. UK-ANGOL: britt angol leírás az adott horgolási jelhez vagy rövidítéshez
  4. Amerikai zászló: a szabványos amerikai angol horgolási rövidítési kulcsok (angolul: US crochet terms) az adott jelhez kapcsolódva
  5. US-AMERIKAI: amerikai angol leírás, utasítás az adott horgolási jelhez vagy rövidítéshez
  6. Magyar zászló: a szabványos magyar horgolási rövidítési kulcs az adott jelhez kapcsolódva
  7. HU-MAGYAR: magyar nyelvű leírás, utasítás az adott horgolási jelhez vagy rövidítéshez

Kellemes horgolást és alkotást kívánok!

Bori

Keresés