Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

Scheepjes Whirllette - vékony pamut-akril fonal


Mitől olyan különleges minden egyes Scheepjes Whirlette gombolyag?

A Scheepjes Whirlette (ejtsd: sepjesz vörlet :) gombolyagok 60%-ban pamut, 40%-ban akril szálai szuperkönnyű, lélegző anyaggá köthetők, vagy horgolhatóak. Nagyszerűen sodort szála együtt marad, gyorsan, könnyen lehet dolgozni vele. A Whirlette gombolyagok a csodás színátmenetes Whirl fonalak egyedi és nagyszerű kiegészítői, teljesen azonos összetételben és vastagságban. Természetesen önmagukban is megállják helyüket!

Mit kössek / horgoljak a Scheepjes Whirlette gobolyagokból?

A Whirlette fonallal vastagságához (1 - vékony) képest vastagabb tűvel érdemes kötni vagy horgolni. (A gyártó ajánlata 3-4-es tű.) Gyönyörű és könnyű sálakat, kendőket, kiegészítőket vagy akár takarókat lehet készíteni belőle. Nagyobb Whirl-ből készült projekt esetében a Whirlette kiválóan alkalmas bordűrök, szegélyek, ruhák esetén ujjak, stb.. horgolásához vagy kötéséhez, kiegészítve a színátmenetes Whirl gombolyagokat. Gyere és nézz körül a minták között, ami ebből a fonalból készül! Körülnézek a minták között >>>

Hogyan válasszak színeket? Milyen színekben kapható?

A Scheepjes Whirllette fonal 19 különböző, a Whirl gombolyagokat könnyen kiegészítő, alapszínben kapható. A gombolyagok finomságokról, gyümölcsökről, kapták fantázianevüket.

Nézd meg a Fonaltündér javaslatait a színharmóniákra! Megnézem a színösszeállításokat >>>Melyik másik fonalhoz passzol?

A Whirlett fonalak könnyen paszíthatóak a Scheepjes Whirl 215 grammos színátmenetes gombolyagokkal. Színei újabb lehetőségeket ötleteket teremtenek! Nézd meg a Fonaltündér javaslatait a színharmóniákra! Megnézem a színösszeállításokat >>>

Rendezés:

Keresés