Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

KnitPro Symfonie - cserélhető nemesfa körkötőtű fej - 3-6mm


Miért ajánlom a KnitPro Symfonie nemesfa körkötőtű fejeket?

A KnitPro Symfonie színes nemesfa kötőtűk igen nagy népszerűségnek örvendenek, nem csupán csodás megjelnésük miatt, hanem mert igazán könnyűek, kézreállóak, élvezet velük kötni. Gyönyörű chevron mintás, színezett, polírozott fa felületükön minden fajta fonal könnyen csúszik, gyorsan haladsz, sosem esel ki a ritmusból. Könnyűek, ugyanakkor tartósak és rugalmasak, tökéletesen kialakított tűheggyel. 3mm-től egészen 6mm-es vastagságig elérhetőek, így a vékony fonalaktól egészen a nagyon vastagig nyújtanak megoldást.

A Symfonie körkötőtű fejek 3-6mm-es vastagságig elérhetőek, így a nagyon vékonytól (1) a közepesen vastag fonalakig (4)  tudod használni.

A KnitPro kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>

Hogyan szerelhető össze a kábelekből és kötőtű fejekből a körkötőtű?

Egy kötőtűfejhez többféle kábelt is tarthatsz, könnyedén variálhatod aszerint mekkora is a pulóver, vagy akár takaró amit éppen kötsz!

A nemesfa kötőtűvégek és a kábel között finom, sima átmenet van, amin a szemek könnyedén átcsusszannak. A KnitPro körkötőtű kábelek (40-150cm hosszúságig) könnyedén betekerhetőek a kötőtűn található csatlakozóba és biztosan, feszesen rögzíthetőek. A rögzítőkulccsal a végén feszesre húzhatóak. A KnitPro kötőtű kábeleket itt találod meg. >>>

Rendezés:

Keresés