Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

KNITPRO NOVA METAL - fix körkötőtű - 2-5mm


Miért ajánlom a KnitPro Nova Metal fix fém körkötőtűket?

A KnitPro Nova Metal kötőtűket strapabíró felületkezelt, fényesre polírozott bronzból készítik. Könnyed, mert vékony "bronzcső" az alapanyaga, ezáltal a hosszabb kötés során sem fárad el kezed. Ugyanakkor anyagának köszönhetően strapabíró és tartós. Felülete igazán szép, mutatós, mindamellett szupersima, így a kötés igen gördülékeny és gyors vele.

Az összekötő kábelhez finoman csatlakozik, a szemek könnyedén csúsznak át. A kábel rugalmas műanyagból van ami nem törik, vagy vetemedik.  A Nova Metal fix körkötőtűk 2-5mm-es vastagságig elérhetőek, így a nagyon vékonytól (1) a közepesen vastag fonalakig (4)  tudod használni, zoknik, babaruhák, sapkák, pulóver ujjak készítéséhez.

A KnitPro kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>Mit készítsek KnitPro Nova Metal körkötőtűkkel?

Kiválóan alkalmasak csipkemintás vékony kiegészítők, kisebb méretű gyerekruhák sapik, zoknik kötéséhez. Picit vastagabb kötőűivel vékony sapkák, kesztyűk, pulcsiujjak készthetőek. Gyere és nézz körül a minták között, amik ezzel a tűvel készültek! Körülnézek a minták között >>>


Rendezés:

Keresés