Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

Scheepjes Catona - vékony 100% pamut fonal


Mitől jobb a Catona pamutfonal, mint az átlag?

A Scheepjes Catona (ejtds: sepjesz katona :) vékony, 100% pamut fonalak "fényesített" vagy "mercerizált" (angolul "mercerized") fonalak, ami annyit jelent, hogy a pamutot utókezelik, melynek hatására ellenállóbb, színtartóbb és simább felülete lesz, nem bolyhosodik. A javasolt horgoló/kötőtű mérete: 2.5-3.5 mm. A 25 grammos kiszerelés igazán praktikus, kisebb de színes projekt esetében sem marad meg sok fonal. A fonal minden színárnyalata rendelkezik a nemzetközi EN71-3 szabvány szerinti Babysafe minősítéssel. Így bátran készíthetsz belőle gyermek és csecsemő játékokat.

Mit kössek / horgoljak Scheeepjes Catona fonalból?

Kiválóan alkalmas amigurumi technikával készült játékfigurák horgolásához (hatalmas a fonal színválasztéka), horgolt táskák (jó tartású, ellenálló fonal), telefontokok, lakásdekorációk készítéséhez és még sorolhatnánk. Gyere és nézz körül a minták között, ami ebből a fonalból készül! Körülnézek a minták között >>>

Hogyan válasszak színeket? Milyen színekben kapható?

A Scheepjes Catona 109 színben kapható, melyek egy gondosan tervezett állandó színpalettát adnak. A színárnyalatok könnyen passzíthatóak egymáshoz a kitűnő tervezésnek köszönhetően. A csodás inspiráló színkombinációk beindítják az alkotó kedvet és fantáziát. Nézd meg a Fonaltündér javaslatait a színharmóniákra! Megnézem a színösszeállításokat >>>


 


Melyik másik fonalhoz passzol?

A Scheepjes Catona színkódjai és színei azonosak a Scheepjes Cahlista és Scheepjes Maxi Treat pamutfonalak színeivel, így igazán könnyen passzíthatóak. Természetesen más fonalakhoz is könnyen igazodik.

Rendezés:

Keresés