Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

KnitPro Bamboo - tuniszi bambusz horgolótűk - 3-8mm


Miért ajánlom a KnitPro bambusz tuniszi toldható horgolótűit?

Kiváló minőségű japán bambuszból készülnek. Könnyű dolgozni velük még a csúszósabb fonalak esetében is. 3mm-től egészen 8mm-es vastagságig elérhetőek, így a vélkony fonalaktól egészen a szuper vastagig nyújtanak megoldást. Kábelek segítségével akár 150cm-es hosszig toldhatóak! Csodásan sima felületű és könnyű horgolótűk, ami a vastagabb, nehezebb fonalakkal horgolás esetén külön előny. Természetes anyagból készült tartós, strapabíró eszközök!

A KnitPro kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>Hogyan szerelhető össze a Tuniszi horgolótű a kábelekkel?

Egy horgolótűhöz többféle kábelt is tarthatsz, könnyedén variálhatod aszerint, hogy mekkora is a pullóver, vagy akár takaró amit éppen horgolsz, akár két horgolótűt is szerelhetsz a két végére, de le is zárhatod az egyik végét!

A bambusz horgolótűk és a kábel közötti fém csatlakozóelem finom, sima átmenetet képez, amin a szemek könnyedén átcsusszannak. A KnitPro körkötőtű kábelek (40-150cm hosszúságig) könnyedén betekerhetőek a horgolótűn található csatlakozóba és biztosan, feszesen rögzíthetőek. A KnitPro kötőtű kábeleket itt találod meg. >>>Mit horgoljak KnitPro Bamboo horgolótűkkel?

Vékonyabb tűi akár amigurumi figurák, táskák készítéséhez, vastagabb horgolótűi pedig sapkák, sálak, babatakrók, párnahuzatok és egyéb puha meleg lakáskiegészítők, vagy szőnyegek készítéséhez is kiválóak. Gyere és nézz körül a minták között, amik ezzel a tűvel készültek! Körülnézek a minták között >>>

Milyen méretben kapható?

A KnitPro Bamboo horgolótűk 3-8mm-es átmérőig kaphatóak, 0.5mm-es méretugrásokkal. Ha ennél kisebb tűre van szükséged, nézd meg KnitPro Aluminium Tuniszi horgolótűket.


Főbb paraméterek:

Horgolótű típusa: egyfejű - tuniszi - variálható
Horgolótű átmérője: 3-8mm
Horgolótű anyaga: japán bambusz
Horgolótű teljes hossza: 15 cm
Színe: bézs

 

Rendezés:

Keresés