Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

KnitPro Nova Cubics - cserélhető szögletes fém körkötőtű fej - 4-6mm


Miért ajánlom a KnitPro Nova Cubics különleges "szögletes" fém körkötőtű fejeket?

A KnitPro Nova Cubics kötőtűvégek szögletes kialakításúak, ez a különleges forma könnyebb kötést biztosít az idősebbeknek, az ízületi gondokkal küzködőknek, hiszen könnyebb fogni, tartani a kötőtűt. Illetve kiválóan alkalmasak kezdő kötőknek, akik még túl erősen, feszesen tartják a tűvégeket. A KnitPro Nova kötőtű fejek strapabíró felületkezelt, fényesre polírozott bronzból készítik. Könnyed, mert vékony "bronzcső" az alapanyaga, ezáltal a hosszabb kötés során sem fárad el kezed. Ugyanakkor anyagának köszönhetően strapabíró és tartós. Felülete igazán szép, mutatós, mindamellett szupersima, így a kötés igen gördülékeny és gyors vele.

A Nova Cubics körkötőtű fejek 4-6mm-es vastagságig elérhetőek, így a vékonytól (2) a közepesen vastag fonalakig (4)  tudod használni.

A KnitPro kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>

   

Hogyan szerelhető össze a kábelekből és kötőtű fejekből a körkötőtű?

Egy kötőtűfejhez többféle kábelt is tarthatsz, könnyedén variálhatod aszerint mekkora is a pulóver, vagy akár takaró amit éppen kötsz!

A fém kötőtűvégek és a kábel között finom, sima átmenet van, amin a szemek könnyedén átcsusszannak. A KnitPro körkötőtű kábelek (40-150cm hosszúságig) könnyedén betekerhetőek a kötőtűn található csatlakozóba és biztosan, feszesen rögzíthetőek. A rögzítőkulccsal a végén feszesre húzhatóak. A KnitPro kötőtű kábeleket itt találod meg. >>>

 

Rendezés:

Keresés