Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

BLOG - ÖTLETEK - TIPPEK

Ebben a blogban megtudhatsz szuper tippeket és trükköket, amivel még szebb lesz a kötésed, horgolásod. Megtanítunk kevésbé ismert technikákat, módszereket vagy öltéseket. Rengeteg ötletet, mintát, színharmóniát gyűjtöttönk, hogy segítsünk neked kitalálni, mit készítsél. Egy helyre gyűjtöttük a horgolós és kötős rövidítéseket és rajzjeleket több nyelven, hogy könnyedén eligazodj a mintaléírásokban vagy diagrammokon.

Kellemes böngészést és kötést / horgolást kívánunk Neked!

Beatrix Takaró - Közös horgolás

Szerettel várunk Téged is a csodás színátmenetes damaszt mintás Beatrix Takaró közös horgolására 2022 június 1-22-ig! 

Sassenach KAL 2022 - Közös párna kötés - 10. hét!

Fogadjátok szeretettel Beáta elkészült kötött párnáit, egyben a Sassenach KAL 2022 - 10.heti befejező programját!

Sassenach KAL 2022 - Közös párna kötés - 9. hét!

Szerettel várunk Téged is egy virtuális közös kötésre! A Scheepjes fonalgyár idei első közös projektjének a Sassenach KAL 2022 - 9.heti programja immár elérhető!

Sassenach KAL 2022 - Közös párna kötés - 8. hét!

Szerettel várunk Téged is egy virtuális közös kötésre! A Scheepjes fonalgyár idei első közös projektjének a Sassenach KAL 2022 - 8.heti programja immár elérhető!

Sassenach KAL 2022 - Közös párna kötés - 7. hét!

Szerettel várunk Téged is egy virtuális közös kötésre! A Scheepjes fonalgyár idei első közös projektjének a Sassenach KAL 2022 - 7.heti programja immár elérhető!

Sassenach KAL 2022 - Közös párna kötés - 6. hét!

Szerettel várunk Téged is egy virtuális közös kötésre! A Scheepjes fonalgyár idei első közös projektjének a Sassenach KAL 2022 6.heti programja immár elérhető!

Sassenach KAL 2022 - Közös párna kötés - 5. hét!

Szerettel várunk Téged is egy virtuális közös kötésre! A Scheepjes fonalgyár idei első közös projektjének a Sassenach KAL 2022 5. heti programja immár elérhető!

Sassenach KAL 2022 - Közös párna kötés - 4. hét!

Szerettel várunk Téged is egy virtuális közös kötésre! A Scheepjes fonalgyár idei első közös projektjének a Sassenach KAL 2022 4. heti programja immár elérhető!

Crimbo Limbo Evergreen Mystery Sál - közös horgolás

Készülnek a titokzatos Crimbo Limbo sálak! Gyere és nézd meg!

Sassenach KAL 2022 - Közös párna kötés - 3. hét!

Szerettel várunk Téged is egy virtuális közös kötésre! A Scheepjes fonalgyár idei első közös projektjének a Sassenach KAL 2022 3. heti programja immár elérhető!

Keresés