Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

BLOG - ÖTLETEK - TIPPEK

Ebben a blogban megtudhatsz szuper tippeket és trükköket, amivel még szebb lesz a kötésed, horgolásod. Megtanítunk kevésbé ismert technikákat, módszereket vagy öltéseket. Rengeteg ötletet, mintát, színharmóniát gyűjtöttönk, hogy segítsünk neked kitalálni, mit készítsél. Egy helyre gyűjtöttük a horgolós és kötős rövidítéseket és rajzjeleket több nyelven, hogy könnyedén eligazodj a mintaléírásokban vagy diagrammokon.

Kellemes böngészést és kötést / horgolást kívánunk Neked!

Készülnek a Scheepjes takarók!

Gyertek és nézzétek meg a készülő Scheepjes Chunky Monkey takarókat!

Horgold velünk együtt a 2021-es Scheepjes takarót!

Szerettel várunk Téged is egy virtuális közös horgolásra! A Scheepjes fonalgyár idei közös horgolása során egy csodás pihepuha takarót lehet horgolni Esme Crick nemzetközi blogger tervei alapján, sok-sok lelkes horgolóval együtt, egy időben. A Fonaltündér lelkes csapata is elkészíti a saját takaróját a csodaszép Chunky Monkey fonalból! Így arra bíztatunk Téged, hogy velünk együtt szeptember 22-től Te is horgold meg álmaid takaróját!

Marcsi Amigurumi világa

Sok szeretettel mutatom be Nektek Marcsi csodás horgolt figuráit!

Scheepjes Bögrés Jutalomjáték

Köszönöm a sok lelkes résztvevőnek a csodás alkotásaik képeit!

Scheepjes Stone Washed alkotások

A Scheepjes Stone Washed fonalból szinte minden elkészíthető, megunhatatlan sokrétű és nagyszerű!

Lakásdekoráció Scheepjes fonalakkal

A nagyszerű takarók, párnák és szőnyegek a ti kezetek munkáját dícsérik!

Amigurumi kedvencek

A kedves horgolt állatfigurák a ti kezetek munkáját dícsérik!

Marika Whirl alkotásai

Marika csodás ruhadarabokat horgolt színátmenetes Whirl gombolyagainkból! Fogadjátok sok szeretettel!

Otis - a csacsi

Heni készítette el kis-nagylányának Otist, a csacsit. A kedves állatfigurákat nem lehet megunni. :) Csodásan horgolta meg a figurát, precízen és gyönyörűen dolgozott.

Babavárás kézimunkával

Noémi az Almavirág babatakarót készítette el unokája születésére. Nem is tudok édesebb álmot elképzelni, mint amit a nagyi szeretettel készített takarója alatt lehet álmodni.

Keresés