Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

Clover Soft Touch Steel - horgolótű - 0.5-1.75 mm


Miért ajánlom a Clover Soft Touch Steel horgolótűket?

A Clover Soft Touch japán horgolótűk fejrésze strapabíró acélból készült, melyet a legvékonyabb horgolócérnákhoz tervezetek. A nagyon vékony átmérő (0.5-1.75mm) miatt fém védőkupakkal látják el a tűket, így könnyebben, sérülésmentesen tárolhatod. A nyél rugalmas, jó tapintású, stílusos "teknőspáncél utánzatú" műanyag, a kézhez könnyen igazodik, jó vele dolgozni. A horgolótűk méretezése jól látható méretű számokkal jelzett, így nem kell méregetni őket kiválasztás előtt.

A japán Clover kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>Mit horgoljak Clover Soft Touch Steel horgolótűkkel?

Kiválóan alkalmas légies könnyű textilek készítéséhez. Horgolt finom csipkeszegélyt, karkötőt, nyakláncot, vagy csipkegallért készíthetünk vele. Horgolhatunk vele szép tarka csipketerítőt, vagy natúr színekből vintage, azaz régies hatású csipkéket. Gyere és nézz körül a minták között, amik ezzel a tűvel készültek! Körülnézek a minták között >>>

Milyen méretben kapható?

A Clover Soft Touch Steel japán horgolótűk 0.5-1.75mm-es átmérőig kaphatóak, 0.25mm-es méretugrásokkal. Ha ennél nagyobb tűre van szükséged, nézd meg Clover következő méretkategóriáját a Soft Touch horgolótűket. 

Melyik fonalhoz passzol?

A Scheepjes Maxi Sweet Treat horgolócérnák használatához 1.25-1.5mm-es horgolótű ajánlott, attól függően, ki mennyire dolgozik szorosan, vagy lazán, és természetesen a minta jellegétől.


Főbb paraméterek:

Horgolótű típusa: egyfejű - normál
Horgolótű átmérője: 0.5-1.75 mm
Nyél anyaga: műgyanta
Fejrész anyaga: acél
Fejrész hossza: 3.5 cm
Horgolótű teljes hossza (nyéllel): 13 cm
Színe: sárga, szürke

 

Rendezés:

Keresés