Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

KnitPro Cable - cserélhető kötőtű / horgolótű kábelek - 40-150cm


Miért ajánlom a KnitPro Cable kötőtű / horgolótű kábeleket?

A KnitPro kábelek rugalmasak, ugyanakkor nem csavarodnak és vetemednek meg, könnyen tárolhatóak. A hozzá passzoló KnitPro márkájú horgoló- és kötőtűvégek és a kábel közötti fém csatlakozóelem finom, sima átmenetet képez, amin a szemek könnyedén átcsusszannak. A kábelek könnyedén és hosszan betekerhetőek a kötőtűn található csatlakozóba és biztosan, feszesen rögzíthetőek egy nyíláson keresztül. A műanyag kábellezárók is járnak hozzá, melyek tű nélkül rajta tartják a szemeket. Egy kötőtűfejhez többféle kábelt is tarthatsz, könnyedén variálhatod aszerint mekkora is a pullóver, vagy akár takaró amit éppen kötsz.

A KnitPro kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>

Melyik Knitpro kötőtű / horgolótűvéghez csatlakoztatható?

A KnitPro Basix Birch - nyírfa kötőtű végeket (3-12mm) itt találod meg >>>

A KnitPro Nova Metal - fém kötőtű végeket (3-5mm) itt találod meg >>>

A KnitPro Symfonie - színes nemesfa kötőtű végeket (3-6mm) itt találod meg >>>

A KnitPro Bamboo - bambuszból készült tuniszi horgolótű végeket (3-5mm) itt találod meg. >>>

A KnitPro Nova Cubics - szögletes fém kötőtű végeket (4-6mm) itt találod meg >>>


 


Milyen méretben kapható?

A KnitPro kábelek 40-150 cm-es hosszig kaphatóak. Maguk a kábelek 20-126 cm hosszúak, a tűvégekkel együtti teljes hosszuk adja ki a sztenderd 40-150cm-es hosszt. Vásárolhatsz a kábeleket összekötő speciális toldóelemet is!

Miben különböznek a különböző színű kábelek?

FEKETE: Az alap KnitPro fekete kábelek ezüst véggel készülnek 40-150cm-ig. A kábel anayaga műanyag.

TÜRKIZ: A KnitPro MINDFUL türkiz színű kábelek 360 fokban elforduló csapágyas kábelek, amik megakadályozzák a damil tekeredését. Ezüst véggel készülnek 40-150cm-ig. A kábel anayaga műanyaggal bevont acélkábel.

RÓSZASZÍN: A KnitPro rózsaszín kábelek 360 fokban elforduló csapágyas kábelek, amik megakadályozzák a damil tekeredését. Ezüst véggel készülnek 40-150cm-ig. A kábel anayaga műanyaggal bevont acélkábel.


 

Rendezés:

Keresés