Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

Addi - tuniszi kétfejű horgolótű - 2-4mm


Miért ajánlom az Addi "dupla fejű tuniszi" horgolótűket?

Az Addi kétfejű horgolótűit az egyre népszerűbb tuniszi horgolástechnikához tervezték. A 15 cm hosszú 2-4mm vastag strapabíró aluminiumból készült tűk szuper sima felületűek, amin csodásan siklik minden típusú fonal. Könnyű, kézreálló, jó fogású horgolótűk, melyek precízen méretpontosak, hogy minden felszedett szem tökéletesen egyforma legyen, a vele készített minta pedig egyenletes. Kiváló német horgolótűk a horgolás szerelmesinek tervezve!

Az Addi kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>Mit horgoljak Az Addi tuniszi kétfejű horgolótűkkel?

A kétfejű horgolótűk kiválóan alkalmasak horgolt táskák, telefontokok, lakásdekorációk készítéséhez és még sorolhatnánk. Gyere és nézz körül a minták között, amik ezzel a tűvel készültek! Körülnézek a minták között >>>

Milyen méretben kapható?

Az Addi kétfejű horgolótűk 2-4mm-es átmérőig kaphatóak, 0.5mm-es méretugrásokkal. 

Melyik fonalhoz passzol?

Az 1 jelű vékony fonaltól a 4, azaz közepesen vastag fonalakig tudod használni a KnitPro Aluminium horgolótűket, mivel 2-4mm-es átmérőig elérhetőek. A következő fonalak ajánlom hozzá: a nagyon vékony (1) kategóriából a Scheepjes Catona, Scheepjes Whirl, Whirlette, a vékony fonalak (2) közül a Scheepjes Stone Washed, a közepesen vastag fonalak (3) közül pedig a Scheepjes Softfun is nagyszerűen passzol hozzá.

Rendezés:

Keresés