Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

KnitPro Basix Birch - cserélhető nyírfa körkötőtű fej - 3-12mm


Mitől prémium a KnitPro Basix Birch nyírfa kötőtű fej?

A KnitPro Basix Birch körkötőtű fejek simára polírozott natúr nyírfából készülnek, hogy a kötés szemei gond nélkül csússzanak rajtuk tovább. Könnyűek, hogy a vaskosabb fonalakkal is egyszerűen tudjál bánni, ugyanakkor erősek és rugalmasak, mint a nyírfa ágai. A KnitPro Basix Birch kötőtűfejek 3-12mm-ig elérhetőek, a vékonytól a vastagabb fonalakig használhatod. Puha, meleg tapintású, a kezed, a vállad akkor sem fárad el ha órák óta kötsz.

A KnitPro kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>

Hogyan szerelhető össze a kábelekből és kötőtű fejekből a körkötőtű?

Egy kötőtűfejhez többféle kábelt is tarthatsz, könnyedén variálhatod aszerint mekkora is a pulóver, vagy akár takaró amit éppen kötsz!

Az akril kötőtűvégek és a kábel közötti fém csatlakozóelem finom, sima átmenetet képez, amin a szemek könnyedén átcsusszannak. A KnitPro körkötőtű kábelek (40-150cm hosszúságig) könnyedén betekerhetőek a kötőtűn található csatlakozóba és biztosan, feszesen rögzíthetőek. A rögzítőkulccsal a végén feszesre húzhatóak. A KnitPro kötőtű kábeleket itt találod meg. >>>


 


Mit kössek KnitPro nyírfa körkötőtűkkel?

Ez a variábilis körkötőtű kiválóan alkalmas vékonyabb fonalakkal nagyobb vállkendők, vastagabb fonalakkal sapkák, sálak, babatakrók, párnahuzatok és egyéb puha meleg lakáskiegészítők, készítéséhez. Gyere és nézz körül a minták között, amik ezzel a tűvel készültek! Körülnézek a minták között >>>

Milyen méretben kapható?

A KnitPro Basix Birch kötőtű fejek 3-12 mm-es átmérőig kaphatóak, 0.5-1mm-es méretugrásokkal. A vastag tűk is könnyűek, ami igazi előny amikor nagyon vastag fonalakkal dolgozol. Ha ennél kisebb tűre van szükséged, nézd meg a KnitPro Aluminium kötőtűket. Az 2 jelű vékony vastagságú fonaltól a 6, azaz az egészen vastag, fonalakig tudod használni a KnitPro Basix Birch kötőtűket, mivel 3-12 mm-es átmérőig elérhetőek. A közepes vastagság fonalak (3) közül a Scheepjes Merino Soft, a Scheepjes Linen Soft nagyszerűen passzol hozzá.Rendezés:

Keresés