Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

Kiegészítők - szemjelölők, sorszámlálók, centik, tűk, ollók, fonalvezető tálak, táskák


Mi kell ahhoz, hogy a kötött, horgolt ajándék tényleg jól sikerüljön?

  • Kiváló minőségű fonalak, hogy a hogy a sok szeretettel, saját kézzel készített ajándék pontosan olyan szép legyen, ahogy azt megálmodtad! Minőségi alapanyagok tartós használatra, hogy sokáig szép maradjon amit készítettél!

  • Prémium kötő és horgolótűk, melyek tartós, strapabíró anyagokból készültek. A kiváló tervezésnek köszönhetően ergonómikusak, nyelük könnyű fogást biztosít, vagy akár tehermentesítik a vállat és kezed, mikor egyszerűen nem bírod abbahagyni a horgolást vagy kötést.

  • Praktikus prémium kiegészítők, amivel tényleg egyszerű és gyors lesz a munka. Szemjelölők, hogy sose veszítsd el a sor elejét, a mintát könnyen kövesd. Sorszámlálók, hogy ha egy időre le kell tenned a kötést, tudd hol folytasd. Mérőeszközök, többféle mértékegységben, hogy bármilyen mintát könnyen követhess. Ollók, hímzőtűk, gombostűk, mint a kézimunka elengedhetetlen kiegészítői.

Melyik eszközt válasszam?

Többféle alapanyagól, árkategóriában kínálunk kiegészítőket, hogy megtaláld a neked és projektednek leginkább megfelelőt! A Fonaltündér a piacon kapható kötős és horgolós kiegészítőkből kiválogatta neked a legpraktikusabbakat, legjobbakat, hogy könnyebb legyen neked a választás.  Célunk, hogy minden mintához, legyen az sapka, sál, horgolt amigurumi figura, terítő, vagy babatakaró megtaláld a legmegfelelőbb fonalat és eszközt!

Ha elbizonytalanodtál, kérd a Fonaltündér segítségét a választásban! info@fonaltunder.hu


Inspiráló prémium kiegészítő eszközök a csodás végeredményért!


Rendezés:

Keresés