Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

KNITPRO NOVA METAL - kétvégű fém zoknikötőtű - 2-4mm


Miért ajánlom a KnitPro Nova Metal kétpontos zoknikötőtűket?

A KnitPro Nova Metal kötőtűket strapabíró felületkezelt, fényesre polírozott bronzból készítik. Könnyed, mert vékony "bronzcső" az alapanyaga, ezáltal a hosszabb kötés során sem fárad el kezed. Ugyanakkor anyagának köszönhetően strapabíró és tartós. Felülete igazán szép, mutatós, mindamellett szupersima, így a kötés igen gördülékeny és gyors vele. Háromféle hosszúságban (10/15/20cm) elérhető 2-4mm-es vastagságig, így a nagyon vékony (1) fonalaktól a közepes (3) vastagságúakig tudod használni, zoknik, babaruhák, sapkák, pulóver ujjak készítéséhez.

A KnitPro kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>


 


Mit készítsek KnitPro Nova Metal kétvégű kötőtűkkel?

Vékonyabb tűi kiválóan alkalmasak csipkemintás vékony kiegészítők, kisebb méretű gyerekruhák sapik, zoknik kötéséhez. Vastagabb kötőűivel sapkák, kesztyűk, pulcsiujjak készthetőek. Gyere és nézz körül a minták között, amik ezzel a tűvel készültek! Körülnézek a minták között >>>

Milyen méretben kapható?

A KnitPro Nova Metal kötőtűk 2-4 mm-es átmérőig kaphatóak, 0.5mm-es méretugrásokkal. Ha ennél is vastagabb horgolótűt szeretnél, nézz körül a KnitPro Trendz, KnitPro Aluminium kötőtűk között.

Melyik fonalhoz passzol?

Az 1 jelű vékony fonaltól a 3, azaz közepes vastagságú fonalakig tudod használni a KnitPro Nova Metal kötőtűket, mivel 2-4 mm-es átmérőig elérhetőek. A következő fonalak ajánlom hozzá: a nagyon vékony (1) kategóriából a Scheepjes Catona, Scheepjes Cotton8, a Scheepjes Sunkissed, vékony fonalak (2) közül a Scheepjes Stone Washed, a közepesen vastag fonalak (3) közül pedig a Scheepjes Cahlista is nagyszerűen passzol hozzá.


Főbb paraméterek:

Horgolótű típusa: kétvégű - zoknikötőtű
Horgolótű átmérője: 2-4 mm
Horgolótű anyaga: felületkezelt bronz
Horgolótű teljes hossza: 10/15/20 cm
Színe: ezüst

 

Rendezés:

Keresés