Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

KnitPro Ginger - horgolótű - 3-6 mm


Miért ajánlom a KnitPro Ginger horgolótűket?

A KnitPro Ginger horgolótűk gyönyörű lazúrozott, lakkozott fából készültek, melyet a vékonytól a közepesen vastag fonalakhoz (1 vékony - 4 közepesen vastag) tervezetek 2-6 mm-es vastagságig, 15cm-es hosszúsággal. Professzionálisan kialakított vége, sima felülete gyors horgolást biztosít bármilyen fonalllal. A bevésett rovátkák megvédik a fonalat a lecsúszástól. Kézzel faragott, könnyű, de starpabíró, természetes anyagból,  FSC minősítéssel.

A KnitPro kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>Mit horgoljak KnitPro Ginger horgolótűkkel?

Vékonyabb tűi kiválóan alkalmasak amigurumi technikával készült játékfigurák horgolásához, horgolt táskák, telefontokok, lakásdekorációk készítéséhez és még sorolhatnánk. Vastagabb horgolótűivel sapkák, sálak, babatakrók is készthetőek. Gyere és nézz körül a minták között, amik ezzel a tűvel készültek! Körülnézek a minták között >

Milyen méretben kapható?

A KnitPro Ginger horgolótűk 3-6 mm-es átmérőig kaphatóak, 0.5mm-es méretugrásokkal. Ha ennél kisebb tűre van szükséged, nézd meg Clover kisebb méretkategóriáját a Soft Touch Steel horgolótűket. Ha ennél is vastagabb horgolótűt szeretnél, nézz körül a KnitPro Trendz vagy KnitPro Bamboo horgolótűk között.


Melyik fonalhoz passzol?

Az 1 jelű vékony fonaltól a 4, azaz közepesen vastag fonalakig tudod használni a KnitPro Ginger horgolótűket, mivel 3-6 mm-es átmérőig elérhetőek. A következő fonalak ajánlom hozzá: a nagyon vékony (1) kategóriából a Scheepjes Catona, Scheepjes Whirl, Whirlette, a vékony fonalak (2) közül a Scheepjes Stone Washed, a közepes (3) fonalak közül a Scheepjes Linen Soft, a közepesen vastag fonalak (4) közül pedig a Scheepjes Chunky Monkey is nagyszerűen passzol hozzá.


Főbb paraméterek:

Horgolótű típusa: egyfejű - normál
Horgolótű átmérője: 3-6 mm
Horgolótű anyaga: fa
Horgolótű teljes hossza: 15 cm
Színe: barna

 

Rendezés:

Keresés