Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

KnitPro Steel horgolótűk - 0.5-1.75mm


Miért ajánlom a KnitPro Steel vékony horgolótűket?

A KnitPro Steel horgolótűk vékony fejrésze strapabíró acélból készült, melyet a legvékonyabb horgolócérnákhoz tervezetek. A nagyon vékony átmérő (0.5-1.75mm) miatt a legvékonyabb (0.5-1.25mm-ig) tűket átlátszó műanyag védőkupakkal látják el, így könnyebben, sérülésmentesen tárolhatod. A nyél rugalmas, jó tapintású, puha műanyag, a kézhez könnyen igazodik, jó vele dolgozni. A horgolótűk méretezése jól látható méretű számokkal jelzett, így nem kell méregetni őket kiválasztás előtt.

A KnitPro kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>


              


Mit horgoljak KnitPro Steel horgolótűkkel?

Kiválóan alkalmas légies könnyű textilek készítéséhez. Horgolt finom csipkeszegélyt, karkötőt, nyakláncot, vagy csipkegallért készíthetünk vele. Horgolhatunk vele szép tarka csipketerítőt, vagy natúr színekből vintage, azaz régies hatású csipkéket. Gyere és nézz körül a minták között, amik ezzel a tűvel készültek! Körülnézek a minták között >>>

Milyen méretben kapható?

A KnitPro Steel horgolótűk 0.5-1.75mm-es átmérőig kaphatóak, 0.25mm-es méretugrásokkal. Ha ennél nagyobb tűre van szükséged, nézd meg a Clover Soft Touch, vagy a KnitPro Waves horgolótűket.

Melyik fonalhoz passzol?

Scheepjes Maxi Sweet Treat horgolócérnák használatához 1.25-1.5mm-es horgolótű ajánlott, attól függően, ki mennyire dolgozik szorosan, vagy lazán, és természetesen a minta jellegétől.


Főbb paraméterek:

Horgolótű típusa: egyfejű - normál
Horgolótű átmérője: 0.5-1.75 mm
Nyél anyaga: puha műanyag
Fejrész anyaga: acél
Fejrész hossza: 4 cm
Horgolótű teljes hossza (nyéllel): 15 cm
Színe: fekete, szürke

 

Rendezés:

Keresés