Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

CSOMAGAJÁNLATOK

AKTUÁLIS KEDVEZMÉNYEINK ÉS CSOMAGAJÁNLATAINK NEKED!

 


 

Köss 7 gombolyag Scheepjes Scrumptious fonalból egy felnőtt méretű hosszú ujjas pulóvert, 15% kedvezménnyel, hiszen a 7. gombolyagot ajándékba adjuk Neked! Természetesen a kutyinak is köthetsz a fonalakból, vagyak a gyerekeknek, hiszen a Scheepjes Scrumptious fonal hipoallergén és csodálatos színekben elérhető! Használd egyedülálló, saját fejlesztésű ONLINE FONALMENNYISÉG KALKULÁTORUNKAT és számítsd ki könnyedén, mennyi fonalra van szükséged! (Válaszd a fonalvastagágnál a: "3 Közepes 20szem/10cm 4mm" opciót! Egy Scheepjes Scrumptious gombolyag 300 méter hosszú)

AKCIÓ ÉRVÉNYESSÉGE: 2023.11.17-2023.11.30

AKCIÓ FELTÉTELE: Tégy a kosaradba minimum 7 gombolyag Scheepjes Scrumptious fonalat!

KEDVEZMÉNY ÉRVÉNYESÍTÉSE: Használd a PULCSI kuponkódot a kosár pénztár folyamata során és levonjuk Neked 1 gombolyag Scheepjes Scrumptios fonal árát, azaz 1480 Ft-ot!

 


 

Köss 5 gombolyag DMC Brio fonalból egy felnőtt méretű hosszú ujjas pulóvert, 20% kedvezménnyel, hiszen a 5. gombolyagot ajándékba adjuk Neked! Természetesen két kisebb gyerek pulcsit is készíthesz, vagy 2 hosszú széles sálat az 5 gombolyagból! A DMC Brio fonal finoman melegít gyapjú tartalmának köszönhetően és gyönyörűen szép színátmenetesen csíkos, így a fonalatszíneket se kell váltogatnod! Használd egyedülálló, saját fejlesztésű ONLINE FONALMENNYISÉG KALKULÁTORUNKAT és számítsd ki könnyedén, mennyi fonalra van szükséged! (Válaszd a fonalvastagágnál a: "3 Közepes 22szem/10cm 3.5mm" opciót! Egy DMC Brio gombolyag 345 méter hosszú))

AKCIÓ ÉRVÉNYESSÉGE: 2023.11.17-2023.11.30

AKCIÓ FELTÉTELE: Tégy a kosaradba minimum 5 gombolyag DMC Brio fonalat (bármilyen színekből összeválogatva)!

KEDVEZMÉNY ÉRVÉNYESÍTÉSE: Használd a BRIO kuponkódot a kosár pénztár folyamata során és levonjuk Neked 1 gombolyag DMC Brio fonal árát, azaz 2490 Ft-ot!

 


 

Köss legalább 3 gombolyag KnitPro Symfonie Viva kézel festett merinói gyapjú fonalból egy sapit és egy hosszú sálat 15% kedvezménnyel! A Symfonie Viva pihepuha közepes (3) vastagságú fonal, mely 100%-ban a legfinomabb szálú merinói gyapjúból készül. Ennek köszönhetően szuper könnyű, mégis igen melegen tart és kiválóan szigetel a hűvösebb napokon is. Használd egyedülálló, saját fejlesztésű ONLINE FONALMENNYISÉG KALKULÁTORUNKAT és számítsd ki könnyedén, mennyi fonalra van szükséged! (Válaszd a fonalvastagágnál a: "3 Közepes 22szem/10cm 3.5mm" opciót! Egy Syfonie Viva gombolyag 220 méter hosszú)

AKCIÓ ÉRVÉNYESSÉGE: 2023.11.17-2023.11.30

AKCIÓ FELTÉTELE: Tégy a kosaradba minimum 3 gombolyag Symfonie Viva fonalat (bármilyen színekből összeválogatva)!

KEDVEZMÉNY ÉRVÉNYESÍTÉSE: Használd a VIVA kuponkódot a kosár pénztár folyamata során és levonjuk Neked a 15% kedvezmény!


Az akciókkal kapcsolatban kérdéseddel fordulj hozzám bizalommal az info@fonaltunder.hu email címen!

Keresés