Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

Addi CrasyTrio - flexibilis zoknikötő tűkészlet - 21cm


Miért ajánlom olyan szívesen az Addi CrasyTrio fix fém körkötőtű szettet?

Az Addi CraSyTrio kötőtű szettet kimondottan apró, körben köthető dolgok készítéséhez tervezték, amelyhez nélkülözhetetlen különleges flexibilitása és rendkívül rövid, 21cm-es hossza. A dobozban 3 flexibilis hegyes végű fém kötőtűt találsz és egy füzetkét, amely a zoknikötés alapjait segíti megtanulni (angol és német nyelven, videókkal). Az alapelv az, hogy 2 tűvel körbeéred a zoknin a szemeket, a harmadikkal pedig lekötöd az aktuálisan következő szemeket! 2-5mm-es vastagságig elérhető így a vékonytól a közepesen vastag fonalakig tudod használni. Anyagának köszönhetően strapabíró és tartós. Felülete igazán szép, mutatós, mindamellett szupersima, így a kötés igen gördülékeny és gyors vele.

Az Addi kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>Mit készítsek Addi CrasyTrio körkötőtűkkel?

Használhatjuk a hagyományos zoknikötőtűk helyett a sapkák befejezéséhez, lábszárvédők, karmelegítők, kesztyűk, kardigánok ujjához, és perszek zoknikkötéséhez és figurák kötéséhez! Gyere és nézz körül a minták között, amik ezzel a tűvel készültek! Körülnézek a minták között >>>


Rendezés:

Keresés