Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

KnitPro Waves - 2-12mm


Miért olyan könnyű a horgolás KnitPro Waves horgolótűkkel?

A KnitPro Waves horgolótűk fejrésze strapabíró alumíniumból készült, melyet a vékonytól a közepesen vastag fonalakhoz (1 vékony - 6 nagyon vastag) tervezetek 2-12 mm-es vastagságig. A nyél rugalmas, jó tapintású, stílusos puha műanyag, minden méret más-más színben, a kézhez könnyen igazodik, jó vele dolgozni. A horgolótűk méretezése jól látható méretű számokkal jelzett, így nem kell méregetni őket kiválasztás előtt.

A KnitPro kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>


 


Mit horgoljak KnitPro Waves horgolótűkkel?

Vékonyabb tűi kiválóan alkalmasak amigurumi technikával készült játékfigurák horgolásához, horgolt táskák, telefontokok, lakásdekorációk készítéséhez és még sorolhatnánk. Vastagabb horgolótűivel sapkák, sálak, babatakrók is készthetőek. Gyere és nézz körül a minták között, amik ezzel a tűvel készültek! Körülnézek a minták között >>>

Milyen méretben kapható?

A KnitPro Waves horgolótűk 2-12 mm-es átmérőig kaphatóak, 0.5mm-es méretugrásokkal. Ha ennél kisebb tűre van szükséged, nézd meg Clover kisebb méretkategóriáját a Clover Soft Touch Steel horgolótűket. Ha ennél is vastagabb horgolótűt szeretnél, nézz körül a KnitPro Bamboo horgolótűk között.

Melyik fonalhoz passzol?

Az 1 jelű vékony fonaltól a 6, azaz nagyon vastag fonalakig tudod használni a KnitPro Waves horgolótűket, mivel  2-12 mm-es átmérőig elérhetőek. A következő fonalak ajánlom hozzá: a nagyon vékony Scheepjes Catona, Scheepjes Whirl, Whirlette, a vékony Scheepjes Stone Washed, a közepesen vastag Scheepjes Softfun is nagyszerűen passzol hozzá.


Főbb paraméterek:

Horgolótű típusa: egyfejű - normál
Horgolótű átmérője: 2-12 mm
Nyél anyaga: puha műanyag
Fejrész anyaga: alumínium
Fejrész hossza: 4 cm
Horgolótű teljes hossza (nyéllel): 13 cm
Színe: színes, szürke

 

Rendezés:

Keresés