Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

Addi - szem és sorszámláló vonalzó

Ár:
1.390 Ft

Az Addi keretes vonalzóval könnyedén kiszámolhatod, hogy egy adott méretű ruhadarab vagy takaró kötéséhez/horgolásáshoz pontosan hány szemre és sorra lesz szükséged. Ehhez először (10x10cm, vagy annál picit nagyobb) mintát kell kötnöd, a kiválsztott fonallal és tűvel, hogy a vonalzóval pontosan megmérhesd a szemek és sorok számát. Fektesd rá a vonalzót a kész mintadarabra és számold meg a sorokat és szemeket. Ezen számok ismeretében aztán könnyedén kalkulálhatod a ruhához vagy takróhoz stb... szükséges sorok és szemek számát. Mindemellett a kötőtűd méretét is leellenőrizheted vele (2-10mm), hogy igazán biztos legyél a dolgodban. Nagyszerű segéd a kötésben és horgolásban!

Raktárkészlet: 2 db raktáron
Gyártó:

Leírás

10x10cm-es Mintafelület számításához, ellenőrzéséhez:

Minden mintaleírás és fonal leírása tartalmazza hogy mennyi szemnek és sornak kell lennie 10x10 cm-es (100cm2) mintafelületen, hogy az elkészített ruha, táska, vagy takaró pontosan olyan legyen és akkora, mint ahogy azt a képen láttad. Ehhez először 10x10cm-es, vagy picit nagyobb mintát kell kötnöd vagy horgolnod, hogy megtudd nem kötsz-e szorosabban, vagy lazábban, mint a minta készítője. (Esetleg ha nem pont ugyanazzal a fonallal akarod készíteni, mint a leírás, kell-e változtatnod a tű méretén.) Fektesd rá a vonalzót a kész mintadarabra és számold meg a sorokat és szemeket.

  • Ha neked több szem vagy sor van 10x10cm-en, akkor próbáld ki egy fél számmal nagyobb tűvel lekötni, illetve horgolni az adott mintát.
  • Ha neked kevesebb szem vagy sor van 10x10cm-en, akkor próbáld ki egy fél számmal kisebb tűvel lekötni, illetve horgolni az adott mintát.

Paraméterek

Anyaga műanyag
Színe fehér

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Ingyenes szállítás

INGYENES SZÁLLÍTÁS 13.000 Ft feletti rendelés esetén: GLS házhoz szállítással 0 Ft / csomagpontra 0 Ft

KEDVEZMÉNYES SZÁLLÍTÁS 10.000-12.999 Ft közötti rendelés esetén: GLS házhoz szállítással 790 Ft/ csomagpontra: 590 Ft

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL: Győr - Gyárvárosban, H-P: 8-18:00 előre egyeztetett időpontban.

Keresés