Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

Rólunk - Fonaltündér Webáruház

 

Magam is szenvedélyes kézimunkázó vagyok már gyermekkorom óta, drága nagymamám tanított szabni, varrni, hímezni, kötni, horgolni és mindenféle maradékból csodákat művelni. Szabadúszó designerként évek óta tervezek horgolásmintákat "Design by BORI" márkanéven. A Fonaltündér webshop azért jött létre, hogy az általam használt fonalakat és eszközöket mindenki számára elérhetővé tegyem.
 
Szerintem több feltétele is van annak, hogy a szeretettel, sok-sok órán át kötött vagy horgolt ajándék - legyen az vállkendő, játék vagy babatakaró - tényleg olyan szép legyen, mint ahogy azt megálmodtad:
 
  • Prémium minőségű tartós használatra tervezett fonalak, hogy sokáig szép maradjon amit készítettél!
  • Kiváló eszközök, tartós, strapabíró anyagokból, melyek ergonómikusak, nyelük könnyű fogást biztosít, vagy akár tehermentesítik a vállat és kezed, mikor egyszerűen nem bírod abbahagyni a horgolást vagy kötést.
  • Jól követhető, részletes és pontos mintaleírás. A Fonaltündér mintái alaposak, sok-sok képpel, melyek szinte lépésről-lépésre követik a készítés folyamatát. Mindegyik minta pontos anyagmennyiségeket és méreteket ad meg. Egyedi tervezésű minták, melyeket már sokszor teszteltek vevőink a nemzetközi piacon.


Kellemes kötést, horgolást, kikapcsolódást és alkotást kívánok Neked!
 

 

 

Keresés