Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

KnitPro Aluminum - tuniszi horgolótű - 2-5 mm


Miért ajánlom a KnitPro Aluminum Afghan/Tricot hosszú, "tuniszi" horgolótűket?

A KnitPro Aluminum horgolótűk kiváló minőségű alumíniumból vannak, a vékonytól a közepesen vastag fonalakhoz passzolnak, 2-5 mm-es vastagságig elérhetőek 30cm-es extra hosszúsággal. Ezeken a tűkön rengeteg szem elfér és a végén műanyag kupakkal mely megakadályozza a szemek lecsúszását. A speciálisan tuniszi horgoláshoz tervezett horgolótűk könnyűek de strapabíróak, precízen méretpontosak, hogy minden felszedett szem tökéletesen egyforma legyen, a vele készített minta pedig egyenletes.

A KnitPro kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>Mit horgoljak KnitPro Aluminum horgolótűkkel?

Vékonyabb tűi kiválóan alkalmasak horgolt táskák, telefontokok, lakásdekorációk készítéséhez és még sorolhatnánk. Vastagabb horgolótűivel sapkák, sálak, babatakrók is készthetőek. Gyere és nézz körül a minták között, amik ezzel a tűvel készültek! Körülnézek a minták között >>>

Milyen méretben kapható?

A KnitPro Aluminum horgolótűk 2-5 mm-es átmérőig kaphatóak, 0.5mm-es méretugrásokkal. Ha ennél kisebb tűre van szükséged, nézd meg Clover kisebb méretkategóriáját a Soft Touch Steel horgolótűket. Ha ennél is vastagabb horgolótűt szeretnél, nézz körül a KnitPro Trendz vagy KnitPro Bamboo horgolótűk között.

Melyik fonalhoz passzol?

Az 1 jelű vékony fonaltól a 4, azaz közepesen vastag fonalakig tudod használni a KnitPro Aluminium horgolótűket, mivel 2-5 mm-es átmérőig elérhetőek. A következő fonalak ajánlom hozzá: a nagyon vékony (1) kategóriából a Scheepjes Catona, Scheepjes Whirl, Whirlette, a vékony fonalak (2) közül a Scheepjes Stone Washed, a közepesen vastag fonalak (3) közül pedig a Scheepjes Softfun is nagyszerűen passzol hozzá.


Főbb paraméterek:

Horgolótű típusa: egyfejű - tuniszi
Horgolótű átmérője: 2-5 mm
Horgolótű anyaga: aluminium
Horgolótű teljes hossza: 30 cm
Színe: szürke

 

Rendezés:

Keresés