Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

KnitPro

KnitProKnitPro - minőségi, tartós kézimunka eszközök Japánból
 - www.knitpro.eu

Kötőtűk és Horgolótűk - A KnitPro választéka igen széles, találsz benne kétvégű, egyvégű hagyományos kötőtűket, zoknikötőtűket, toldható és fix változatú körkötőtűket és így tovább. Hagyományos egyfejű, kétfejű és fix és toldható tuniszi horgolótűk is kaphatóak minden vastagságban, változatos anyagokból. Szinte minden kötési és horgolási technikához nyújt kiváló minőségű, tartós eszközt!

Anyagok - A KnitPro tűk készülhetnek laminált nyírfából, bronzból, karbonszálas anyagból, japán bambuszfából, alumíniumból, acélból és így tovább... méretük a 0.5-egészen a szupervastag tűkig terjed!

Kiegészítők - Kiegészítő speciális tűk, szemjelölők, sorszámlálók, tárolók, táskák, és még sorolhatnánk a kínálatban szereplő eszközöket, amelyek megkönnyítik és megédesítik a kézimunkázók hétköznapjait.

Minőség - A KnitPro a nemzetközi sztenderdeknek is megfelelő magas minőségű, tartós és környezettudatos termékek elhivatott gyártója. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően állandóan bővülő innovatív termékkínálattal. 

 

Rendezés:

Keresés