Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

KnitPro Aluminum - normál 35cm-es kötőtű - 2-6 mm


Miért ajánlom a KnitPro Aluminum kötőtűket?

A KnitPro Aluminum kötőtűk strapabíró felületkezelt alumíniumból készültek, melyet a vékonytól a közepesen vastag fonalakhoz tervezetek 2-6 mm-es vastagságig, 35cm-es hosszúsággal. A végén műanyag kupak védi a szemeket a lecsúszástól. Kiváló választás kezdő és haladó kötőknek egyaránt, mert igazán kedvező áru alap kötőtű, mely könnyű de tartós és sokféle méretben elérhető.

A KnitPro kézimunka eszközöket gyártó cégről itt tudhatsz meg többet. Tovább olvasom >>>Mit készítsek KnitPro Aluminum kötőtűkkel?

Vékonyabb tűi kiválóan alkalmasak csipkemintás vékony kiegészítők, kisebb méretű gyerekruhák, könnyű sálak kötéséhez. Vastagabb tűivel sapkák, sálak készthetőek. Gyere és nézz körül a minták között, amik ezzel a tűvel készültek! Körülnézek a minták között >>>

Milyen méretben kapható?

A KnitPro Aluminium hkötőtűk 2-6 mm-es átmérőig kaphatóak, 0.5mm-es méretugrásokkal. Ha ennél is vastagabb horgolótűt szeretnél, nézz körül a KnitPro Trendz kötőtűk között.

Melyik fonalhoz passzol?

Az 1 jelű vékony fonaltól a 4, azaz közepesen vastag fonalakig tudod használni a KnitPro Aluminum kötőtűket, mivel 2-6 mm-es átmérőig elérhetőek. A következő fonalak ajánlom hozzá: a nagyon vékony (1) kategóriából a Scheepjes Catona, Scheepjes Whirl, Whirlette, a vékony fonalak (2) közül a Scheepjes Stone Washed, a közepesen vastag fonalak (3) közül pedig a Scheepjes Cahlista, vagy a Scheepjes Secret Garden is nagyszerűen passzol hozzá.


Főbb paraméterek:

Horgolótű típusa: egyfejű - normál
Horgolótű átmérője: 2-6 mm
Horgolótű anyaga: aluminium
Horgolótű teljes hossza: 35 cm
Színe: szürke

 

Rendezés:

Keresés