Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

BLOG - ÖTLETEK - TIPPEK

Ebben a blogban megtudhatsz szuper tippeket és trükköket, amivel még szebb lesz a kötésed, horgolásod. Megtanítunk kevésbé ismert technikákat, módszereket vagy öltéseket. Rengeteg ötletet, mintát, színharmóniát gyűjtöttönk, hogy segítsünk neked kitalálni, mit készítsél. Egy helyre gyűjtöttük a horgolós és kötős rövidítéseket és rajzjeleket több nyelven, hogy könnyedén eligazodj a mintaléírásokban vagy diagrammokon.

Kellemes böngészést és kötést / horgolást kívánunk Neked!

Scheepjes Stone Washed alkotások

A Scheepjes Stone Washed fonalból szinte minden elkészíthető, megunhatatlan sokrétű és nagyszerű!

Lakásdekoráció Scheepjes fonalakkal

A nagyszerű takarók, párnák és szőnyegek a ti kezetek munkáját dícsérik!

Amigurumi kedvencek

A kedves horgolt állatfigurák a ti kezetek munkáját dícsérik!

Marika Whirl alkotásai

Marika csodás ruhadarabokat horgolt színátmenetes Whirl gombolyagainkból! Fogadjátok sok szeretettel!

Otis - a csacsi

Heni készítette el kis-nagylányának Otist, a csacsit. A kedves állatfigurákat nem lehet megunni. :) Csodásan horgolta meg a figurát, precízen és gyönyörűen dolgozott.

Babavárás kézimunkával

Noémi az Almavirág babatakarót készítette el unokája születésére. Nem is tudok édesebb álmot elképzelni, mint amit a nagyi szeretettel készített takarója alatt lehet álmodni.

Mennyi fonalat vegyek a kötött/horgolt projektemhez?

Gyere és nézd meg a Fonaltündér szuper fonalmennyiség táblázatát! Pár pillanat alatt kiolvashatod, melyik vastagságú fonalból mennyit vegyél, hogy elegendő legyen az aktuális projektedhez, legyen az kötött sál, vállkendő, vagy akár egy  pulóver! Megnézem>>>

Színharmóniák - Cézanne - Merino Soft

A Scheepjes Merino Soft gyapjú fonal színárnyalatait egy-egy híres festőről nevezték el, mint például "Cézanne" vagy "Van Gogh".

Színharmóniák - Vadvirág Csokor - Cirom & Lila

Ezt a csodás csokrot a Ság hegyen szettem a füves réten. Csupa lila és citromsárga, megihletett. :)

A horgolás rajzjelei és rövidítései Angolul US / UK és Magyarul

Nehezen igazodsz ki az angol nyelvű horgolási mintákon? Nem tudod pontosan melyik jel melyik rövidítésnek felel meg magyarul? Vagy csak szeretnél megfejteni egy angol nyelvű leírást? Összegyűjtöttem Neked az alapvető jeleket, rövidítéseket és azok rövid magyarázatát! Itt megtalálod az összes horgolási jel rajzi jelét és szöveges rövidítését, annak magyarázatát angolul, amerikai (US) és britt (UK) változatban, és annak magyar nyelvű megfelelőjét.
Tovább olvasom >>>

Keresés

Próbablak

Failed to load!

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur adipisicing elit. Rem, quae. Odit distinctio ratione illum repellendus, harum aliquid aut dolorem enim animi! Ducimus, eligendi iure repellendus, fuga doloremque eum, temporibus quisquam incidunt assumenda beatae atque sunt praesentium non? Debitis assumenda aperiam exercitationem corporis unde accusamus voluptatibus quo tenetur fuga quas! Nesciunt?