Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

MILA Twist - sodrott pamutfonal 3mm

Mitől nagyszerűek a Mila Twist 3mm-es sodrott pamut fonalak?

A Mila Twist 3mm vastag zsinórfonalak 100% puha újrahasznosított pamutból készülnek. A sok-sok pamut szálból készült fonalak az erős sodrott technikának köszönhetően erősek és formatartóak, nem válnak több rétegre. A többszörös sodrásnak köszönhetően a fonal megtartja puhaságát, mégis kiváló tartást biztosít az elkészített alkotásnak. A fonalat vastag karton hengerre tekerik, így még a legbelső szálak is tökéletesek, nem deformálódnak, vagy törnek meg. Alapvetően a makramé és csomózásos technikákhoz tervezett Mila Twist fonalak természetesen extra vastag horgolótűvel, vagy kötőtűvel (6-8mm) is feldolgozhatóak. Lakásdekorációk készítéséhez ajánljuk, szálait szétválasztva kifésülhető, dekorációs tollak, táskára akasztható bojtok is készíthetőek belőle.


Mennyi gombolyagra van szükségem a Mila Twist fonalból?

Egy nettó 300 grammos gombolyag 100 méter hosszú, amelyből 6-8mm-es horgolótűvel kb. 40-50cm-es négyzetet tudunk horgolni. Természetesen a minta sűrűségétől és jellegétől függ a fonal kiadóssága, valamint a választott horgolótű méretétől.

A fonal színe gyártási szériától függően a gyártás jellegéből adódóan pici árnyalatnyit változhat, ezért a következő rendelésnél nem tudjuk garantálni a teljesen azonos árnyalatot. Így azt javasoljuk, a tervezett projektedhez egyszerre, egyben rendeld meg a szükséges mennyiséget. Ha a mennyiség kiszámításban segítségre van szükséged, írj az info@fonaltunder.hu címre, szívesen állunk rendelkezésedre.

 

Rendezés:

Keresés