Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

Amigurumi kedvencek

A kedves horgolt állatfigurák a ti kezetek munkáját dícsérik! Köszönöm a kedves soraitokat és a nagyszerű képeket az elkészült figurákról! Nagyszerű inspiráció ez azoknak is, akik most fognak bele első figurájuk elkészítésébe. Az amigurumi technikának megvannak a trükkjei, de ugyanakkor mégis könnyen bele lehet szeretni és élvezettel készíteni a az újabb és újabb figurákat. Öröm ez nekünk készítőknek és kikapcsolódás és öröm a megajándékozott gazdiknak, kis tulajdonosoknak. :)

Krisztina készítette - egérke - Scheepjes Stone Washed fonalból

 

     

Lili készítette - Yoda mester - Scheepjes Catona fonal

 

    

Noémi készítette - Nyuszi Emmának - Scheepjes Catona fonalból és Scheepjes Sunkissed fonalból

 

Diána készítette - vidám polip - Scheepjes Catona fonalból

 

Noémi készítette - vidám hernyócska - Scheepjes Catona fonalból

 

Judit készítette - vidám könyvjelzők az unokáknak :)

 

Köszönet a sok kedves képért Nektek!

Bori

Tartalomhoz tartozó címkék: ti készítettétek - handmade by you

Keresés

Próbablak

Failed to load!

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur adipisicing elit. Rem, quae. Odit distinctio ratione illum repellendus, harum aliquid aut dolorem enim animi! Ducimus, eligendi iure repellendus, fuga doloremque eum, temporibus quisquam incidunt assumenda beatae atque sunt praesentium non? Debitis assumenda aperiam exercitationem corporis unde accusamus voluptatibus quo tenetur fuga quas! Nesciunt?