Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

Babavárás kézimunkával

Noémi az Almavirág babatakarót készítette el unokája születésére. Nem is tudok édesebb álmot elképzelni, mint amit a nagyi szeretettel készített takarója alatt lehet álmodni. A "nagyiblokkokból" készült takaró színeinek arányán egy picit variált Noémi, a lánya és saját ízlése, elképzelése szerint. A négyzeteket feszítős blokkolón gyűjtötte szorgalmasan. A takaró igazán csodásan sikerült! A hátulját finom puha anyaggal bélelte így nem csak meleg lett, hanem játszós, nézegetős szőnyegként is kényelmes és nagyszerű.

Gratulálok Noémi a nagyszerű takaróhoz és köszönöm, hogy megosztottad velünk a képeket!

A mintát itt találod: Almavirág Babatakaró

Csomagban itt is megveheted: Almavirág Babatakaró minta+fonal csomag

 

Keresés

Próbablak

Failed to load!

Lorem ipsum dolor, sit amet consectetur adipisicing elit. Rem, quae. Odit distinctio ratione illum repellendus, harum aliquid aut dolorem enim animi! Ducimus, eligendi iure repellendus, fuga doloremque eum, temporibus quisquam incidunt assumenda beatae atque sunt praesentium non? Debitis assumenda aperiam exercitationem corporis unde accusamus voluptatibus quo tenetur fuga quas! Nesciunt?