Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

Scheepjes Furry Tales - szuper puha bundás fonal


Miért különleges a Scheepjes Furry Tales prémium akril fonal?

A Scheepjes Furry Tales (ejtsd: sepjesz förri télsz :) egy nagyon vastag (6), 100% prémium műszálas fonal, amely selymesen puha, szőrmókos, műszőrmére emlékeztető fonal. (Javasolt kötőtű/horgolótű méret: 9mm). Kiváló alapanyag pihepuha gyermekjátékok, szeretgetős amiurumi állatfigurák készítéséhez. Kiválóan passzítható A Scheepjes Stone Washed és Scheepjes Catona fonalakkal, így figuráidnak könnyen készíthetsz hímezhető arcot és bundát is. :)


Mit kössek / horgoljak Scheepjes Furry Tales fonalból?

Leginkább puha játékfigurák horgolásához és szőrmókos, meleg takarók, párnák készítéséhez javasoljuk, kiváló kiegészítője lehet egyéb lakásdekorációs projekteknek, például takarók szegélyeként.

Tipp: Érdemes kicsit benedvesíteni horgolás, kötés közben, hogy könnyebben menjen vele a munka. Ha készen vagy a hajszárító hideg fokozatával felborzolhatod kész alkotásod. :)

Gyere és nézz körül a minták között, ami ebből a fonalból készül! Körülnézek a minták között >>>


  


Hogyan válasszak színeket? Milyen színekben kapható?

A Scheepjes Furry Tales fonal színei egy gondosan tervezett állandó színpalettát adnak. Találsz benne egyszínű, színátmenetes és fehérrel a szálvégeken szőkített változatokat. Nézd meg a Fonaltündér javaslatait a színharmóniákra! Megnézem a színösszeállításokat >>>


Rendezés:

Keresés