Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

Scheepjes Downtown - színvátós gyapjú fonal


Miért különleges a Scheepjes Downtown merinói gyapjú-keverék fonal?

A Scheepjes Downtown (ejtsd: sepjesz dáuntáun :) pihepuha vékony (1) vastagságú fonal, mely 75%-ban merinói gyapjú, amely úgynevezett "Superwash Merino", azaz "mosható, kezelt gyapjú" és 25%-ban nejlon. Puhaságát és "lélegző" anyagát a gyapjúszálaknak köszönheti, amit a műszál úgy egészít ki, hogy könnyen kezelhetővé és tartóssá teszi. Így a Downtown fonalak kiválóan alkalmasak divatos ruhaneműk és kiegészítők kötéséhez, horgolásához. A fonalgombolyagok 50 grammosak és 200 méter hosszúak, 2.5-3mm-es horgolótűvel, vagy kötőtűvel gyönyörű mintázatok, puha anyagok köthetőek, horgolhatóak belőle.


Mit kössek / horgoljak Scheepjes Downtown fonalból?

Leginkább puha divatos, karakteres ruhaneműk, zoknik, kesztyűk, kiegészítők köthetők/horgolhatóak belőle, mindemellett strapabíró tulajdonságának köszönhetően kiválóan alkalmas puha játékfigurák, lakásdekorációk készítéséhez is. Gyere és nézz körül a minták között, ami ebből a fonalból készül! Körülnézek a minták között >>>Hogyan válasszak színeket? Milyen színekben kapható?

A Scheepjes Downtown fonal több mint 10 gyönyörű vibráló színkompozícióban elérhető, melyek egy gondosan tervezett állandó színpalettát adnak. A színek átmenet nélkül, egymást kiegészítve jelennek meg a gombolyagon belül, így nem kell bajlódnod a csíkokkal és színváltásokkal. A színárnyalatok neveiket a city híres negyedeiről kapta. Nézd meg a Fonaltündér javaslatait a színharmóniákra! Megnézem a színösszeállításokat >>>

Hamarossan! Folyamatosan töltjük fel árukészletünket ... 


Rendezés:

Keresés