Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

Sznur by MILA - szövött pamut zsinórfonal 9mm

Mitől nagyszerűek a Mila Sznur pamut extra vastag zsinórfonalak?

A Mila Sznur 9mm vastag zsinórfonalak 100% puha pamutból készülnek. A szupervastagság mellet szuperpuha is egyben. Kiválóan alkalmasak divatos lakásdekorációk készítéséhez, szőnyegek, kosarak, tárolók, puffok horgolásához. 16-20mm-es horgolótűvel szinte pillanatok alatt növekedésnek indul a horgolt kosár, vagy szőnyeg. Ennek az extra vastag szövött felületű fonalnak a belsejében puha poliészter tömés van, hogy a fonal kerekded és jó tartású legyen, így minden horgolt vagy kötött szem tökéletesen fog mutatni. Szuperpuha és könnyen kezelhető, mosható. Macramék készítéséhez, csomózásos technikákhoz, ékszerkészítéshez is szívesen ajánljuk!


Mekkora a Mila Sznur 9mm vastag zsinórfonal gombolyag?

Egy 1000 grammos gombolyag 100 méter hosszú, amelyből 16-20mm-es horgolótűvel dolgozhatunk. Természetesen a minta sűrűségétől és jellegétől függ a fonal kiadóssága, valamint a választott horgolótű méretétől.

A fonal színe gyártási szériától függően a gyártás jellegéből adódóan pici árnyalatnyit változhat, ezért a következő rendelésnél nem tudjuk garantálni a teljesen azonos árnyalatot. Így azt javasoljuk, a tervezett projektedhez egyszerre, egyben rendeld meg a szükséges mennyiséget. Ha a mennyiség kiszámításban segítségre van szükséged, írj az info@fonaltunder.hu címre, szívesen állunk rendelkezésedre.

 

Rendezés:

Keresés