Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

Sznur by MILA - szövött pamut zsinórfonal 3mm

Mitől nagyszerűek a Mila Sznur 3mm-es pamut zsinórfonalak?

A Mila Sznur 3mm vastag zsinórfonalak 100% puha pamutból készülnek. Kiválóan alkalmasak divatos táskák és lakásdekorációk készítéséhez, szőnyegek, kosarak, tárolók horgolásához. 6-8mm-es horgolótűvel szinte pillanatok alatt növekedésnek indul a horgolt kosár, vagy szőnyeg. Ennek az extra vastag szövött felületű fonal kerekded és jó tartású, így minden horgolt vagy kötött szem tökéletesen fog mutatni. Szuperpuha és könnyen kezelhető, mosható. Macramék készítéséhez, csomózásos technikákhoz, ékszerkészítéshez is szívesen ajánljuk!


Mennyi gombolyagra van szükségem a Mila Sznur zsinórfonalból?

Egy 260 grammos gombolyag 100 méter hosszú, amelyből 7mm-es horgolótűvel 40x40 cm-es négyzetet tudunk horgolni, amennyiben csak rövidpálcákat készítünk. Természetesen a minta sűrűségétől és jellegétől függ a fonal kiadóssága, valamint a választott horgolótű méretétől.

A fonal színe gyártási szériától függően a gyártás jellegéből adódóan pici árnyalatnyit változhat, ezért a következő rendelésnél nem tudjuk garantálni a teljesen azonos árnyalatot. Így azt javasoljuk, a tervezett projektedhez egyszerre, egyben rendeld meg a szükséges mennyiséget. Ha a mennyiség kiszámításban segítségre van szükséged, írj az info@fonaltunder.hu címre, szívesen állunk rendelkezésedre.

 

Rendezés:

Keresés