Weboldalunkon Cookie-kat használunk a tökéletes felhasználói élmény elérésének céljából. A Cookie-k használatával kapcsolatos beállításokat bármikor később is módosíthatja a weboldal bal alsó sarkában található "fogaskerék" ikonra kattintva.

Menü

FELINA - színátmenetes vastag puha gyapjú-akril fonal

Mitől karakteresek a Scheepjes Felina gyapjú-akril keverék fonalak?

A Scheepjes Felina (ejtsd: sepjesz felina :) puha, meleg, nagyon vastag (6) fonal, mely 50%-ban gyapjú, 50%-ban pedig puha akril szálak egészítik ki szálait tökéletes összetételűvé. A Felina gombolyagok színátmenetesek, szálai vastagsága a gombolyagon belül változik. Így a legegyszerűbb minta is csodásan áll neki, változatos textúrát kölcsönözve a belőle készült sapkának, sálnak. A Felina fonalgombolyagok 100 grammosak és 70 méter hosszúak, 8-9mm-es horgolótűvel, vagy kötőtűvel gyönyörű mintázatok, puha anyagok köthetőek, horgolhatóak belőle. 30 Celsius fokig, kímélő gyapjúmosó programmal mosható.Mit kössek / horgoljak a Felina fonalból?

Leginkább puha sálak, sapkák, pulcsik, kiegészítők köthetők/horgolhatóak belőle. Nagyobb projektek, mint párnák és lakásdekorációk készítéséhez is kitűnő választás. Vastagsága miatt szuper gyorsan elkészülsz egy nagyobb sállal is! Gyere és nézz körül a minták között, ami ebből a fonalból készül! Körülnézek a minták között >>>


Rendezés:

Keresés